Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с климатика

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Arteglam Покажи съобщение
    Така и така сме по темата за климатици На мен пък не ми работи опцията за размразяване на стъклата. Като преместя копчето в най-крайно дясно положение и просто само се чува шума, че е пуснат климатик, но не духа нищо. Иначе на другите степени си работи както трябва. Понякога обаче много странно ми замъглява стъклата без никаква видима причина и каквото и да правя и както и да го въртя и да увеличавам/намалям температури и не може да ги стопи 10-15 мин. Обикновено съм с пуснат климатик постоянно, защото ако пусна само парното и почти винаги има замъгляване след няколко минути.
    А филтъра входящия въздух/филтър купе/ сменял ли си ги скоро ? Когато се пусне на размразяване,вентилатора тръгва по-късно.
    Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Нищо не съм сменял по климатика, освен че ми почистваха вентилатора, че бучеше.
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 к.с. 85 кw. 2004 г.

Comment

Първоначално публикувано от Arteglam Покажи съобщение
        Нищо не съм сменял по климатика, освен че ми почистваха вентилатора, че бучеше.
        Еми вземи да го смениш ,като начало.
        Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Working...
        X